Εκπαιδευτικές Ταινίες – Ταινίες Κατάρτισης

 

Μια εκπαιδευτική ταινία αποτελεί μια μορφή ντοκυμαντέρ μικρού μήκους, το οποίο παρέχει και προβάλει ένα συγκεκριμένο θέμα.

Γιατί ένα βίντεο, μια εκπαιδευτική ταινία είναι τόσο σημαντικό;
Μερικές φορές ο γραπτός λόγος δεν είναι αρκετός. Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά οπτικοί. Επεξεργαζόμαστε εικόνες εκατοντάδες φορές ταχύτερα από ό,τι μπορούμε να επεξεργαστούμε τις λέξεις. Και θυμόμαστε εικόνες γρηγορότερα και πολύ περισσότερες απ’ ότι γραπτές λέξεις. Μια επιτυχημένη επιχείρηση είναι αυτή που επικοινωνεί καλά σε όλα τα επίπεδα: με το προσωπικό, με τους μετόχους, με τους πελάτες. Η οπτική πληροφορία είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτηθούν πολύπλοκες πληροφορίες με έναν ελκυστικό, εύκολο και κατανοητό τρόπο.

Από το 2002, το STUDIO OLOGRAMMA, ως παραγωγοί εκπαιδευτικών βίντεο έχει συνεργαστεί με εταιρείες για να τους βοηθήσει να κάνουν την επικοινωνία τους σε όλα τα προαναφερθέντα επίπεδα (προσωπικό, μετόχους, πελάτες) πολύ πιο εύκολη.
Ιδιαίτερα ειδικευόμαστε στην παραγωγή βίντεο ασφαλείας για τα πλοία, είτε πρόκειται για το βίντεο που απευθύνεται στους επιβάτες κρουαζιεροπλοίων, είτε για ολοκληρωμένο βίντεο εκπαίδευσης πληρώματος (ώντας πρωτοπόροι στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο είδος).

Ενδεικτικά, έχουμε δημιουργήσει εκπαιδευτικά ταινιάκια για τα παρακάτω πλοία (m/v’s):
«Ocean Majesty»
«Ocean Countess»
«Ocean Monarch»
«Lily Marleen»
«FTI Berlin»

To STUDIO OLOGRAMMA έχει επίσης δημιουργήσει κι άλλες ταινίες κατάρτισης, όπως, «Εξετάσεις προφορικών, ESB» (ESB oral examiners standardization) για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων EUROPALSO.

επικοινωνηστε

για να σας στείλουμε ενδιαφέροντα θέματα από την συλλογή μας.