Εταιρικά βίντεο

Με τον όρο «Εταιρική παραγωγή βίντεο» αναφερόμαστε σε οπτικοακουστικό υλικό που δημιουργείται κυρίως για ενδοεταιρική, εσωτερική χρήση από μια εταιρεία, ή οργάνωση. Ένα εταιρικό βίντεο συνήθως προορίζεται για ένα συγκεκριμένο σκοπό σε μια εταιρεία και απευθύνεται μόνο σε στοχευμένο κοινό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει προϊόντα, υπηρεσίες ή ενημερωτικές και διαφημιστικές πληροφορίες για συγκεκριμένους πελάτες.

Το STUDIO OLOGRAMMA productions βρίσκεται από το πρώτο βήμα σε απόλυτη συνεργασία με τον πελάτη καθ’ όλη την ανάπτυξη της διαδικασίας παραγωγής, η οποία περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

1. Προ-παραγωγή: περιλαμβάνει τη συγγραφή του σεναρίου, storyboarding.

2. Παραγωγή: δηλαδή η κινηματογράφηση. Ανάλογα με την εργασία, μπορεί να ποικίλει από ένα μόνο άτομο μέχρι ένα πλήρες «πλήρωμα», συμπεριλαμβανομένων ηθοποιών και παρουσιαστών.

3. Μετά-παραγωγή και επεξεργασία βίντεο: Αυτό μπορεί επίσης να περιλαμβάνει την καταγραφή ήχου voice-over, την αγορά ή και την σύνθεση της μουσικής επένδυσης που θα χρησιμοποιηθεί, την προσθήκη γραφικών, την προσθήκη animation κινουμένων σχεδίων 2D/3D, μέχρι το τελικό βίντεο.

Επικοινωνήστε

για να σας στείλουμε ενδιαφέροντα θέματα από την συλλογή μας.