Ποιοί είμαστε

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, μια επιχείρηση είναι τόση αξία, όσο και τα μέλη της ομάδας από την οποία αποτελείται. Στο «Studio Ologramma Productions», συνεργαζόμαστε μόνο με ταλαντούχους ανθρώπους για να μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι οι ανάγκες και τα οράματα των πελατών μας εκπληρώνονται στο ακέραιο, ενώ παράλληλα είμαστε υπερήφανοι για τα υψηλά πρότυπα που έχουμε θέσει σε όλες τις εργασίες μας.

Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία μας είναι συνδεδεμένη με την επιτυχία του βίντεο ή των φωτογραφιών σας, γι αυτό και από την αρχή θέλουμε να αισθάνεσθε σαν να είμαστε κι εμείς μέρος της δικής σας ομάδας.

Η ομάδα μας με τους έμπειρους επαγγελματίες των πολλών ειδικοτήτων, μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα, και να βρει λύσεις για κάθε παραγωγική διαδικασία.

George Lampros
George Lampros

Founder and manager

Ιδρυτής και διευθυντής της εταιρείας είναι ο Γιώργος Λάμπρος.

Γεννημένος στην Ελλάδα, έχει την επαγγελματική του έδρα στην Νέα Ιωνία (Αττική, Ελλάδα), αν και μπορεί συχνά να βρεθεί οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά σπούδασε στατική φωτογραφία, αλλά στη συνέχεια σπούδασε κινηματογράφο στην πολύ γνωστή για τα τότε χρόνια Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου.
Πολυπράγμων προσωπικότητα, ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας φωτογράφος, όπου και έχει ασχοληθεί με πολλά είδη στον χώρο: την τουριστική φωτογραφία, τη μόδα, το γάμο, τη διαφημιστική φωτογραφία.

Κατά τα τελευταία 15 χρόνια έχει προστεθεί και το βίντεο στην καρδιά του.

Αφοσίωση, πάθος και φιλοδοξία ήταν πάντα μέρος της ζωής αυτού του κινηματογραφιστή.

Έχει την τύχη να έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 40 χώρες: Τα ταξίδια του περιλαμβάνουν χώρες της Μεσογείου, της Βαλτικής, της Μαύρης Θάλασσας, τα νορβηγικά φιόρδ, την Γροιλανδία, τα Κανάρια νησιά, την Αίγυπτο, την Τυνησία και την Καζαμπλάνκα, μεταξύ πολλών άλλων τόπων.