Ταξιδιωτική Φωτογραφία & Βίντεο

Το STUDIO OLOGRAMMA έχει ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας αρχείου από ταξιδιωτικές φωτογραφίες και βίντεο από όλο τον κόσμο. Από την Ισλανδία και τους παγετώνες των βόρειων Νορβηγικών φιόρδ, μέχρι την Αίγυπτο και της ερήμους της Αφρικής, υπάρχει πολύ οπτικό υλικό να περιηγηθείτε.

Το υλικό μας ξεχωρίζει για πολλούς λόγους:

  • Έχει αναγνωριστεί σε όλο τον κόσμο για την κυριαρχία του χρώματος, της σύνθεσης, την προοπτική, και το συναίσθημα που σου κόβει την ανάσα.
  • Το θεματικό του εύρος είναι αρκετά μεγάλο:
    Από τη φύση, τοπία, πόλεις, σοκάκια, και το περιβάλλον, καθώς και από το ανθρώπινο στοιχείο: εθνικοί και τοπικοί πολιτισμοί, γιορτές, ο τρόπος ζωής και καθημερινότητας που κάνει κάθε χώρα μοναδική.
  • Ένα πολύ ενδιαφέρον μέρος της φωτογραφικής και βίντεο συλλογής μας είναι τα σχόλια για κάθε θέμα. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές περιοχές παρουσιάζουν εικόνες, αλλά δεν υπάρχει καμία πληροφορία για αυτά. Η ιστορία πίσω από την εικόνα είναι εξίσου συναρπαστική για εμάς, ιδιαίτερα για το βίντεο αλλά και στην κάθε φωτογραφία, ακόμα κι αν συνοδεύεται από μόνο μια φράση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό μας για την προβολή στο τουριστικό γραφείο σας, αλλά και για κάθε άλλη διαφημιστική χρήση, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ζητήστε μας να σας στείλουμε μια λίστα ενημερωτικών θεμάτων από τη συλλογή μας.

Δείγματα από την δουλειά μας

Επικοινωνηστε

για να σας στείλουμε ενδιαφέροντα θέματα από την συλλογή μας